Fizikoterápia

 

 

GINOP-1.2.2-16-2017-01222 Fizikoterápiás eszközök beszerzése projekt

 

Bővebben: Fizikoterápia

Gyógyítás, öngyógyítás

Ezzel a címmel tartott előadást Dr Farády Zoltán Jászapátin, az alapellátásfejlesztési modellprogram épületében. 2014. ápriils 09. 16h-ra meghirdetett ingyenes rendezvényre érkező érdeklődők betekintést kaptak az orvosi és az alternatív gyógyítás kulisszatitkaiba.

Bővebben: Gyógyítás, öngyógyítás

Squash bajnokság

Új idény kezdődik!

A téli felkészülés után nagy reményekkel vágnak bele sportolóink a bajnokságba. A kiegyenlített mezőnyben szoros meccsekre, éles küzdelemre számíthatnak az érdeklődők.

Az ideji bajnokság szlogenje: "Nincs elveszett labda!" 

Bővebben: Squash bajnokság

Egészségnap a Fehér Akác Idősek Otthonában

 

Nagy érdeklődés kísérte az Egészségnapot Jászapátin, a Juhász M. u. 2-4 szám alatt. Minden elismerés a szervezőknek és a házigazdáknak, akik igazán kitettek magukért, hogy az intézmény lakóinak színvonalas programot nyújtsanak. 

 

Bővebben: Egészségnap a Fehér Akác Idősek Otthonában

Alapellátás fejlesztés

Az Út és Élet Szociális Szövetkezet a 2013. júniusban megkötött szerződéssel hivatalosan is részese lett annak, az alapellátás fejlesztését célzó modellprogramnak,amely az Alapellátás-fejlesztési Modellprogram részeként (8. prioritás) a Svájci Hozzájárulás finanszírozásával valósul meg.  

Bővebben: Alapellátás fejlesztés

 • Gyógynövény kat.
  • Termesztők kat.

   Gyógynövény termesztők elérhetőségeit itt találod. Ha szeretnél felkerülni, küldd el az elérhetőséged vagy regisztrálj oldalunkon!

  • Receptek, praktikák kat.

   Látogatók és termesztők itt megoszthatják a gyógynövényekkel szerzett tapasztalatokat, praktikákat.

   Hasznos a metaadatokban megadni kulcsszavakat, hogy a hasonló hatásokkal rendelkező gyógynövények keresése egyszerűbb legyen!